Familiedrukwerk

iets persoonlijks

Een bijzonder kaartje
Geboorte
Een geboortekaartje is iets heel persoonlijks. De aankondiging van een nieuw kindje. Daar willen we graag iets bijzonders van maken. We hebben een uitgebreide collectie kaarten. Van strak en modern tot oud-Hollands of klassiek.We zouden Venhuis niet zijn als we niet ook een leuk, creatief en heel persoonlijk kaartje voor jullie konden ontwerpen. Exclusief papier, gebruik van eigen foto's, er is van allles mogelijk. Of dat meer kost? Vaak niet! Of het persoonlijker is? Dat zeker!

Bekijk onze collectie geboorteboeken.

Trouwen
Ja! Jullie gaan trouwen. Een van de zaken die geregeld moet worden is het versturen van de trouwuitnodigingen. We hebben een zeer uitgebreide verzameling trouwkaarten. Je kunt kiezen uit allerlei stijlen. Er is vast een kaart die bij jullie past!Uiteraard kunnen we jullie ook helpen door een trouwkaart voor jullie te ontwerpen. In samenwerking met het aanstaande bruidspaar kunnen we er iets heel persoonlijks van maken. Bel gerust voor de mogelijkheden. Of stap even binnen.

Bekijk onze collectie huwelijkskaarten.

Feestje
Een bijzondere gelegenheid verdient een bijzondere aankondiging. Daarom beschikken we over een uitgebreide collectie te bedrukken kaarten. Deze kunnen op allerlei manieren bedrukt worden. Een creatief kaartje? We denken graag mee!

Bekijk onze collectie uitnodigingskaarten.
Venhuis communicatie producties

Koggeweg 52-54
1607 MT Hem

Tel - 0228-545280
Fax - 0228-545299